sambil fikir zikir sambil zikir fikir

Hadaplah Wajah Mu Ke Mana-Mana Di Situ Ada Tuhan


@Hak cipta terpelihara.Semua artikel dan foto dalam blog ini adalah milik mutlak Cikgu Nasir .
Dilarang sama sekali sebarang bentuk salinan, peniruan atau penerbitan semula tanpa izin penulis/pengarang.

HUBUNGI :

handphone/wassap : 0135292453
email : cikgunasir8130@gmail.com
fb: cikgunasir

Monday, August 16, 2010

Terpelecok..

Hari ni mc, kaki sakit terpelecok semalam masa nak ngajar form six. Ingatkan dah patah, rupanya terseliuh sahaja. Petang semalam walaupun sakit masih boleh jalan perlahan-lahan. Bangun sahur pagi tadi , alamak! bengkak dan tak boleh sentuh lantai. Nampaknya berehat kat rumah jer 3,4 hari ni. Pada kawan-kawan yang order barang, maaf banyak-banyak kerana tak dapat ke pejabat pos/courier .
*bila tak dapat berjalan baru betul-betul rehat.

6 comments:

AmBo said...

semoga cpt sembuh cikgu..

Mohd Nasir said...

terima kasih

syahir said...

jatuh masa silat ker cikgu? sakit tu, saya doakan cikgu cepat sembuh. amin.
cikgu, saya xdapat lagi orang yg leh tunjukkan cikgu Senaman Tua area Kelantan. Aritu saya rasa xpuas hati, sbb xnampak gambar cikgu, jd xleh nak agak.

Mohd Nasir said...

Jatuh lubang

terangwulan said...

rahmat Allah dalam pelbagai bentuk..antaranya, sakit.

wan erman said...

syafakallah.. tu tandanya kerja kuat sangat kot... sbb tu Allah bg mc. hehe.. selamat berehat cikgu..